perjantai 29. maaliskuuta 2013

Roudauspuuhissa

Heii kaikille!

Pyydän heti aluks anteeks sitä, etten oo kerenny vähään aikaan taas päivitellä. Tässä on ollu kaikenlaista hommaa, niin koulun ku tuttujenki kans :(

Mutta suurin homma tässä eilen ja toissapäivänä on ollu mun serkkuherkun muutto :) Ne muuttaa sen miehen ja lasten kans yhteen ja ovat ostaneet sellasen rivitalon päädyn. Oikeen mukavan olonen, tosin isokin, asunto. Sinne on nyt viimeset kaks päivää roudattu kamoja ees taas :D portaita alas ja ylös ilman tavaroita ja tavaroiden kera. 

Ekana iltana meinas happi loppua, ku kamaa ja laatikoita oli niin järkyttävä määrä. Tehtiinköhän me jotain 5 keikkaa edellisen ja uuden asunnon välillä. Eli aivan kauheeta kantamista. No, saatiin suurin osa kuitenki kannettua, seuraavana päivänä jatkettais. 

No, seuraavana aamuna olin ihan kuollu. Jalat ja hauikset enimmäkseen kipeinä, selkä hieman. No, Elisa sitten kuitenki soitti mut hommiin, ja enhän mä voinu kieltäytyä. Tiesin että se tarvii apua, ja tavaroiden kantelu tekee hyvää lihaksille. Niimpä siis menin. :)

Kamoja ei tarvinu monta kertaa kantaa, että kämppä oli tyhjä. Aamusta serkun tuttuja oli käyny kantaa huonekaluja veks. No, vietii loputki kamat kämpälle ja alettii sitte siellä siivoilee ja järjestelee. Kyllä me vaan paljon saatiinki aikaseks. Yks makuuhuone täydellisesti valmiiks, yleiset alueet käyttökuntoon ja tyhjien pahvilaatikoiden kasa vaan kasvo koko ajan. :)

Lopetettiin illalla vähän yli 11, eli monia tunteja jaksettiin painaa. Kyllä rankasta työstä huolimatta täytyy sanoa, että hauskaa oli, ainaki välillä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti