perjantai 15. maaliskuuta 2013

Little Shopping

Iltoja kaikille lukijoille!

Ensinnäkin mun pitää sanoa heti kättelyssä, että salille ja piloxingiin meno peruuntu. Jumpanohjaajalla oli hyytyny auto Tornioon, eikä päässy pitämään tuntia. Ihmettelen kyllä, että eikös heillä pitäisi olla useampi työntekijä, jotta peruutustapauksia ei tarvisi tulla. Sitä paitsi serkkuni mukaan tämä on jo toinen kerta putkeen, kun jumppa perutaan :/ Todella ikävää harrastajien kannalta. 


Mutta sitten iloisempiin aiheisiin. Ihan ekana haluan kiittää ryhmätyöhön osallistujia hyvästä työstä ja tämän päivän kovasta pinnistelystä. Saatiin nimittäin kunnialla hoiodettua projektityöskentelyn raportti kuntoon tänään. Viimenen palautuspäivä on tosin huomenna, mutta kellään meistä ei oo koulua, joten tänää oli ainoa mahollisuus. Tyhminä jätettiin homma viimetinkaan, mutta hoituhan se näinkin. Tosin istuttiin koulun kirjastossa jotain 4 tuntia, ainoana taukona ruokailu. Mutta saatiin kaiken hikoilun jälkeen homma hoidettua, eli nyt voidaan olla ylpeitä itestämme :)) 


Ja toisekseen, kävin tänään Skopunktenilla Haaparannalla. Mun budjetti oli pieni, ja siihen kuulu ensimmäiset uudet kesäkengät ens kesälle. Päädyin mustiin ballerinoihin, joiden kärjessä on niittejä. Mun ensimmäinen niittivaate, mutta täytyy myöntää että ihastuin noihin kenkiin heti kun ne hyllyssä näin. Ne on ku mulle tehty. :))


Tässäpä vielä kuvaa:



1 kommentti:

  1. Ihanat kengät ! Ja kiva tää otsikkojen fontti :))

    http://villakissanpaivaunia.blogspot.fi/

    VastaaPoista