tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hair!

Heii kaikille :))


Viimeks taisin päivittää tänne noista mun uusista ihanista kengistä. Jatketaan siis samaan malliin eli muodin ja kauneuden parissa.

Oon siis nyt päättänyt vähän, kevään kunniaks, muuttaa tyyliä. Hankkia sellasta pientä virkistystä. Ajattelin alottaa tällasista pienistä jutuista, niinku just kengistä, vaatteista ja hiuksista. Kengät on nyt ainaki toistaseks kunnossa. Seuraavana ois sitten hiukset.

Eli eilen värjättiin siskon kans hiukset, tai siis rehellisemmin sanottuna sisko värjäs multa. Mietin kauan aikaa haluaisinko blondini takaisin vai jatkanko tällä tummalla, eli mustalla, linjalla kuten viimeiset puolisen vuotta (about). Pitkän pohdiskelun sekä hyvien ja huonojen puolien punnitsemisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että pidän kuitenkin nämä mustat ainakin vielä toistaiseksi. Päätökseeni vaikutti eniten se, että blondaukseen menee niin paljon aikaa ja rahaa ja usein tulos on enemmän "kusenkeltainen" kuin itse blondi. Lisäksi hiukseni eivät tunnu oikein pitävän tuosta toimeenpiteestä ja voivat pitemmän aikaa aina huonosti blondauksen jälkeen. Eli fiksuna, halustani huolimatta, jatkoin tätä nykyistä linjaa.

Värjäyksen lisäksi halusin toki myös jonkinlaista muotoilun muutosta. Etsin ensin kuvia netistä joita näyttää kampaajalle. Siihen ei kauaa mennyt, sillä tiedän tasan tarkkaan millaisen mallin haluan. (En kerro sitä vielä tässä, koska näette sen sitten kun se on valmis ;) )

Eilen kävin muutaman kampaamon läpi ja kyselin hintoja. Opiskelijalla kun ei varaa ole satasia tunkea hiustenleikkuuseen. Ensimmäisenä olisin halunnut laittaa hiukseni Tuccabajalla. Kuitenkin kysyttyäni hintaa, peruutin tahtoni täysin. Leikkauksesta olisi pitänyt maksaa 37e!!!! Miten ihmeessä se voi olla niin kallista. Tuskin on jälki kuitenkaan niin paljon parempaa kuin muualla.

Tänään sitten soitin Rendimestaan, ja siellä sentään hinnat olivat sopivat. Olen kuullut paikasta pelkkää hyvää tutuiltani, ja siksi uskallan luottaa siihen, että saan haluamani lookin :) Aikani on nyt sitten torstaina klo 16.00: Kuinka maltan odottaa :D Onneks ei oo montaa päivää :)

Mutta joo!! Oon just nyt koulussa eli voisin alkaa tekeen jotain hieman fiksumpaa :D Tai siis, kouluun liittyvää :D

Eli siis moido kaikille! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti